KARS / AKYAKA - Şehit Şeref Demir Ortaokulu

(0 474) 2713257
(0 474) 2612310
Adres
İNCEDERE KÖYÜ İNCEDERE KÜME EVLERİ ŞEHİT ŞEREF DEMİR İLKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 59 AKYAKA / KARS
Vizyon
Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen bilgi ve beceride rekabet gücü yüksek insanlar yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan ve benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
8.25-15.10
Okulumuza ulaşım kara yolu ile sağlanabilmektedir.
İl ve İlçe Merkezinden okulumuza gelen servisler bulunmaktadır.
İl Merkezine 53 km İlçe Merkezine 12 km